
|
Szanowni Państwo
Pizzeria La Stazione powstała 15 maja 1999 roku, przez ten czas zdobywajac wieloletnie doswiadczenie w organizowaniu różnego rodzaju przyjeć głównie cateringów.
Przy doborze menu dla Panstwa bierzemy pod uwagę rodzaj przyjecia,na jaka okazje ma byc przygotowane.
Stanowimy ZESPÓŁ ludzi z wieloletnim doswiadczeniem, dzieki czemu unikacie Panstwo rozczarowan zwiazanych ze współpraca z niekompetentnym wykonawca. Najwieksza nagroda sa dla nas opinie Gosci oczarowanych
i zachwyconych uroczystoscia, która mamy nadzieje wykonac dla Panstwa.
Pragniemy nadmienić, że z naszej oferty cateringowej korzystał tutejszy Urzad Miasta, a także organizowaliśmy przyjęcie cateringowe
z okazji Europejskich Dni Zawiercia podejmując takie zespoły jak:
Paweł Kukiz i zespół Piersi, Formacja Nieżywych Schabuff oraz wiele, wiele innych.
Nasz personel to kadra wysoko wykwalifikowana,
majaca doświadczenie w organizowaniu różnego rodzaju przyjec. Specjałów naszych potraw i klimatu naszego lokalu mieli okazje poznac zacni polscy artyści: A. Wajda, R. Królikowski, K. Figura, E. Krakowska.
Pragniemy zaznaczyc, że nasze potrawy sporzadzane sa z wysokiej jakosci składników i przygotowywane zgodnie z europejskimi normami HACCP.
Ponad to posiadamy samochód przeznaczony wyłącznie do przewożenia żywności.
Jak działamy?
- Umawiamy się z Państwem na spotkanie w trakcie którego przedstawiacie swoje życzenia i pomysły, liczbę Gości.
- Na następnym spotkaniu proponujemy kilka wariantów menu oczkując na Państwa sugestie bądź też akceptacje.
Poniżej przedstawiamy kilka propozycji menu cateringowego:
Stół Łowczego
- prosiak lub dzik pieczony z rusztu nadziewany mięsem cielęcym z kasza i kapusta.
- udziec wieprzowy z kasza i kapusta,
Szwedzki stół
- duży wybór sałatek (z tuńczykiem, śródziemnomorska z owocami morza, krabowa, grecka, meksykańska, jajeczno-serowa, hawajska z kurczakiem, owocowa, ogrodowa w sosie vinegrette),
- tartinki-kanapeczki koktajlowe (z szynka, z salami, z tuńczykiem, z sardynka, z pasta kawiorowa, wegetariańskie, z łososiem),
- koreczki koktajlowe (z kabanosem, z żółtym serem, z piklami, z oliwkami),/li>
- szaszłyki owocowe z owoców egzotycznych,
- szparagi zawijane w szynce,
- jajka przepiórcze z kawiorem,
- śledź po japońsku,
- zimna płyta ( karczek pieczony w miodzie z goździkami, gęś ze śliwka, szynka firmowa, schab pieczony, kiełbasa myśliwska, kabanosy z dzika),
- francuska deska serów (parmezan tarty, ser feta, kuleczki serowe, ser pleśniowy, ser dorblue, ser brie, ser camembert, ser włoski żółty,
Chłopskie jadło ( smalec domowy, krupnioki śląskie, pasztet firmowy salceson wiejski, karczek, chleb domowy, kiełbasa swojska)
Słodki bufet ( szeroki wybór ciast, delicji),
Do w\w menu oferujemy szeroki wybór importowanych win z całego swiata. Podajemy napoje zimne i gorace.
Istnieje możliwosc zamówienia imprezy przy grillu, oferujemy takie specjały jak: szaszłyki, karczek pieczony, schab z boczkiem, boczek grillowany, krupniok, kiełbasa
Koordynator do spraw cateringu oraz imprez okolicznościowych: manager Krystian Żórawski tel: +48 606 964 711
Jeśli macie pytania, piszcie e-mail
Nasza oferta cateringowa: oferta 1 oferta 2
Propozycja menu weselnego: wesele
|
|
|